Rosè cocktail med Kombucha. Perfekt til sommer! 12. maj 2022Vi elsker, når vi sammen med andre dygtige producenter, finder på nye opskrifter og måder vi kan bruge kombucha på. Vores venner fra Bornholm Spirits, som også hører til i...
Hasle, kombucha fermenteret med ægte blåbær og et hint af mynte, til både cocktails, salat og is! 11. maj 2022Vores Hasle Kombucha er brygget på en base af havtornbladte fra Høstet, vores økologiske havtornplantage her på Bornholm og efterfermenteret med rigelige mængder blåbær og et hint af mynte. Den...
Vi elsker Aroniabær. 11. maj 2022Vi har helt og aldeles forelsket os i Aroniabærret og har valgt at genbrygge vores populære kombucha med Æble og Aronia.Så glæd dig til forsommeren, hvor du igen kan få...
Nordisk kombucha med Nordens superte. 11. januar 2022Vi er vilde med vores nordiske te – af flere grunde:Helt tilbage i 2017, forelskede jeg mig i havtornbusken. Mon ikke også du kender busken og de lækre marmelader, juicer,...
Ærlig, hel og naturlig mad. 5. januar 2022God mad er ærlig mad. Mad fri for syntetiske smagsforstærkere, kunstige farve- og sødestoffer og konserveringsmidler . God mad er fri af pasteurisering og kunstigt forlænget levetid. God mad er...
Rosè cocktail med Kombucha. Perfekt til sommer! 12. maj 2022Vi elsker, når vi sammen med andre dygtige producenter, finder på nye opskrifter og måder vi kan bruge kombucha på. Vores venner fra Bornholm Spirits, som også hører til i...
Hasle, kombucha fermenteret med ægte blåbær og et hint af mynte, til både cocktails, salat og is! 11. maj 2022Vores Hasle Kombucha er brygget på en base af havtornbladte fra Høstet, vores økologiske havtornplantage her på Bornholm og efterfermenteret med rigelige mængder blåbær og et hint af mynte. Den...
Vi elsker Aroniabær. 11. maj 2022Vi har helt og aldeles forelsket os i Aroniabærret og har valgt at genbrygge vores populære kombucha med Æble og Aronia.Så glæd dig til forsommeren, hvor du igen kan få...