Handelsbetingelser

Generelle oplysninger 

Bornholm Kombucha er ejet af Nordic Fermentation. 

Nordic Fermentation/Bornholm Kombucha
Gl. Rønnevej 17a 
3730 Nexø 
Bornholm 
CVR-nr.: 39094681

Tlf.: 23321551  

E-mail: mail@bornholmkombucha.dk 

Disse betingelser finder anvendelse for onlinekøb på bornholmkombucha.dk. Vi kan til enhver tid ændre betingelserne. Du skal være over 18 år for at kunne handle på bornholmkombucha.dk

 

Priser

Nordic Fermentation (NF) tager forbehold for eventuelle tastefejl og fejl i angivne priser. Endvidere forbeholder NF sig retten til at ændre i priserne uden forudgående samtykke. Der tages samtidig forbehold for udsolgte varer. 

 

Betaling

NF modtager betaling med VISA, Mastercard og Mobilepay. Betalingen trækkes fra din konto, når pakken afsendes. Alle ordrer pakkes og sendes hver tirsdag. Alle beløb er i DKK (danske kroner) og er inkl. moms. Der tages forbehold for fejl i pris og udsolgte/udgåede varer.

 

Levering

NF pakker og sender ordrer hver tirsdag, og varerne leveres fra dag til dag. Der sendes ikke varer på helligdage. I dette tilfælde, vil alle ordrer blive sendt næstkommende tirsdag.  NF sender til hele Danmark undtagen Færøerne og Grønland. Varer vil blive leveret til den adresse, der angives ved bestillingen – medmindre andet er aftalt.  NF sælger ikke og/eller leverer ikke til udlandet (gælder også Færøerne og Grønland). 

Dine varer sendes med GLS. 

OBS: Er der ikke plads på udleveringsstedet, vil din pakke blive flyttet til nærmeste udleveringssted, hvilket du får besked om. Opstår der problemer, kontakt da kundeservice. Vi anbefaler, at du henter varen hurtigst muligt, så du kan få køb af kombucha på køl på minimum 5 grader for at undgå overkarbonering.

 

Fortrydelsesret

Du har som udgangspunkt altid 14 dages fortrydelsesret, når du køber varer på nettet. Der er dog enkelte undtagelser, fx ved levering af mad og drikke eller billetter til et kulturarrangement på en bestemt dato. Der er derfor ikke fortrydelsesret på de drikke- og madvarer, du har købt på bornholmkombucha.dk. 

 

Returret

Ifølge Forbrugeraftaleloven er drikke-og madvarer ikke omfattet af fortrydelses-retten. Derfor er det ikke muligt at returnere de køb af drikke- og madvarer, som du har foretaget på bornholmkombucha.dk, hvis du fortryder dit køb.

 

Reklamationsret

Der gives 24 måneders reklamationsret i henhold til købeloven. Reklamationsretten gælder for fejl i materiale og/eller fabrikation. Du kan få varen ombyttet, pengene retur eller afslag i prisen, afhængig af den konkrete situation. Reklamationen gælder ikke fejl eller skader begået ved forkert håndtering af produktet/ ydelsen. Du skal reklamere i "rimelig tid", efter du har opdaget manglen/ fejlen. Bornholm Kombucha vil dække returneringsomkostninger i et rimeligt omfang.  

Læs mere om din reklamationsret på Konkurrence- og Forbrugerstyrelsens hjemmeside, https://www.forbrug.dk/raad-og-rettigheder/forbrugerleksikon/reklamationsret/ Ved reklamationer skal varen sendes til: 

Nordic Fermentation/Bornholm Kombucha
Gl. Rønnevej 17a
3730 Nexø 
Bornholm

Email: mail@nordicfermentation.dk

Der modtages ikke forsendelser pr. efterkrav. 

 

Refusion

Er der tale om refusion, bedes du medsende bankoplysninger i form af reg.nr. og kontonr., så det aftalte beløb kan overføres. Oplysningerne kan uden risiko oplyses pr. mail eller anden elektronisk form, da det ikke er følsomme oplysninger og kun vil blive anvendt til Nordic Fermentations opfyldelse af refusionen. 

 

Klagemuligheder

En klage over en vare eller tjenesteydelse kan indgives til Center for Klageløsning, Nævnenes Hus, Toldboden 2, 8800 Viborg. Du kan klage til Center for Klageløsning via Klageportalen for Nævnenes Hus 

Er du forbruger med bopæl i et andet EU-land, kan du angive din klage i EU Kommisionens online Klageplatform 

Angiver du en klage her, skal du oplyse e-mailadressen mail@nordicfermentation.dk

 

Force Majeure

NF er uden ansvar for forhold, der ligger uden for NFs kontrol, og som NF ikke ved aftalens indgåelse burde have taget i betragtning eller undgået, herunder forhold relateret til myndighederne, leveringsvanskeligheder, naturforhold og andre uforudsete forhold. Dette gælder også i forhold til indirekte tab.

 

 • Mæskkiks

  Normalpris 38,00 DKK
  Normalpris Udsalgspris 38,00 DKK
  Mæskkiks
  Udsolgt
 • Blåbær & Mynte

  Normalpris 625,00 DKK
  Normalpris Udsalgspris 625,00 DKK
  Blåbær & Mynte
  Udsolgt
 • Kombucha Gin Aronia

  Normalpris 399,00 DKK
  Normalpris Udsalgspris 399,00 DKK
  Kombucha Gin Aronia
 • Havtorn & Honning

  Normalpris 625,00 DKK
  Normalpris Udsalgspris 625,00 DKK
  Havtorn & Honning
  Udsolgt
1 af 4