Om Nordic Fermentation

Vi i Nordic Fermentation elsker den rene, nordiske natur og dens vidunderlige mangfoldighed af frugt, bær, blomster, vilde grøntsager og urter.

Grundlæggeren af Nordic Fermentation, Malene har et stort ønske om at udbrede budskabet om fermentering - først og fremmest på læskedrikke området. Der findes nemlig rigtigt gode og smagsfulde alternativer til læskedrikke med højt sukkerindhold og kunstige farve –og smagsstoffer - nemlig kombucha og kefir.

Ud fra dette ønske blev Bornholm Kombucha skabt. En læskedrik i 7 smagsvarianter, der skal være et let og læskende alternativ til kalorieholdige læskedrikke med naturlige råvarer, mindre sukker og en alkoholprocent på under 1,2 promille.

Da fermentering lægger Malenes hjerte nær, afholder hun også flere workshops i løbet af året. Alle workshops er åbne for alle og de bliver slået op på denne hjemmeside.

Udover alle disse aktiviteter, produktudvikler Malene løbende, med udgangspunkt i fermenteringen, men også med afsæt i at kunne bruge restproduktet fra produktionen af Bornholm Kombucha til nye og spændende produkter.

Således blev Bornholm Kombucha Gin skabt - og senest er Mæskkiks lanceret.

Og Malene er ikke færdig endnu...

Vi håber, du vil være en del af vores fermenteringsunivers. 

Læs mere historie om Bornholm Kombucha

 

 • Mæskkiks

  Normalpris 38,00 DKK
  Normalpris Udsalgspris 38,00 DKK
  Mæskkiks
  Udsolgt
 • Blåbær & Mynte

  Normalpris 625,00 DKK
  Normalpris Udsalgspris 625,00 DKK
  Blåbær & Mynte
  Udsolgt
 • Kombucha Gin Aronia

  Normalpris 399,00 DKK
  Normalpris Udsalgspris 399,00 DKK
  Kombucha Gin Aronia
 • Havtorn & Honning

  Normalpris 625,00 DKK
  Normalpris Udsalgspris 625,00 DKK
  Havtorn & Honning
  Udsolgt
1 af 4